Publicat el 21/06/2019

S’ha obert el termini per presentar projectes de noves cooperatives compromeses amb la transformació social: l’Ajut Pepa Maca 2019

Es tracta d’un ajut amb una dotació de 3.000€ més una oferta formativa i d’acompanyament per a la constitució i, com a novetat d’enguany, una menció al treball de recerca de batxillerat i cicles formatius més rellevant que giri al voltant de l’ESS i el cooperativisme.

Des de Coop Maresme s’ha volgut incorporar la menció als treballs de final de curs dels centres educatius de la comarca, ja que entenen que incorporar la proposta educativa de l’economia solidària i el cooperativisme als centres és una bona manera de transformar a mig termini.

L’ajut homenatja la figura de Pepeta Agramunt i Costa (Pepa Maca), treballadora del sector tèxtil i activista sindical que va liderar una destacada vaga a Mataró l’any 1945, en defensa del cobrament íntegre del salari acordat amb la patronal.

Les inscripcions estan obertes fins el dia 25 d’agost. Es pot consultar tota la informació a: coopmaresme.cat/pepamaca2019

Deixa un comentari