Publicat el 27/02/2020

Els cinc equips d’arquitectes escollits pel jurat hauran de presentar un estudi previ i una proposta gràfica del projecte del futur edifici de la biblioteca

Ja s’ha iniciat la segona fase del concurs de idees que ha de servir per triar el projecte del futur edifici de la biblioteca municipal d’Argentona. Després que en la primera fase el jurat avalués i seleccionés entre els 32 equips que es van presentar, els cinc grups d’arquitectes finalment escollits disposaran de més d’un mes per presentar propostes, així com un estudi previ de l’equipament i la urbanització de l’entorn que projectarien a la zona de Can Doro i Cal Guardià.

Aquesta segona fase del concurs és d’on sortirà una proposta i un equip guanyador, a qui l’Ajuntament d’Argentona farà l’encàrrec per a la redacció del projecte. Entre les condicions  exigides a les idees presentades, cal remarcar la demanda que el projecte tingui presents aspectes com els de la sostenibilitat, el disseny i la qualitat arquitectònica, a més de l’entorn i el patrimoni protegit de la zona, com la casa de Puig i Cadafalch o la font de Sant Domingo.

Per tal de mostrar les diverses propostes gràfiques i projectes que presentin els equips finalistes en aquesta fase del concurs, l’Ajuntament té previst organitzar una exposició pública oberta a la ciutadania.

Deixa un comentari