Publicat el 26/07/2019

L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot (ERC) relleva Josep Triadó (JuntsxCat) al capdavant del Consell Comarcal del Maresme

Del Clot s’ha convertit en el primer president republicà que dirigeix l’administració comarcal en els seus 31 anys d”història. L’elecció de la presidència es va fer el passat 19 de juliol després de la presa de possessió de les 33 conselleres i consellers que constituiran el plenari comarcal durant els propers 4 anys, en el marc de la nova configuració política de l’ens sorgida en les passades eleccions.

D’aquesta manera, 6 dels 7 grups amb representació comarcal van presentar candidatura (PP, CUP, Guanyem, C’s, PSC i ERC). El candidat proposat pels republicans, Damià del Clot, va obtenir la majoria absoluta en primera votació a l’haver sumat 18 vots favorables (els 12 d’ERC i els 6 de JuntsxCat).

D’altra banda, segons també informa el CCM, Vanesa Muñoz va ser la candidata votada per les  8 conselleres i consellers socialistes; Francisco Avilés va obtenir els 2 vots de C’s. Els 2 representants de Guanyem van votar Sebastian Tejada; Miquel Rovira va tenir els 2 vots de la CUP i Francesc Guillem, l’únic representant del PP, es va votar a ell mateix.

Es pot consultar la composició política del Consell Comarcal del Maresme a: http://www.ccmaresme.cat/document.php?id=14586

 

Deixa un comentari