Publicat el 27/07/2018

Aquest estiu es porta terme la segona edició del Summer Workouts de l’Academiadetir.com. Les activitats es desenvolupen al Poliesportiu Municipal de Cabrera de Mar

Segons expliquen els organitzadors d’aquesta proposta esportiva, en torns setmanals, més de 50 jugadors i jugadores de bàsquet d’alt rendiment passaran per aquest nou espai dedicat a la millora tècnica i física per augmentar el nivell de joc.

“Ens venen jugadors d’arreu de Catalunya, tot i que els màxims beneficiats són els que viuen a Cabrera de Mar o als voltants, ja que tenen la posibilitat de treballar com a professionals en aquest període de vacances, on els jugadors d’elit no descansen per tal d’arribar el millor possible a l’inici de la competició”, asseguren els organitzadors de la proposta.

Precisament, entrenadors de renom de la zona com Charly Giralt, Joan Rubio, Roser Iglesias, Rafa Muñoz o Jordi Vizcaíno, aporten el seu mestratge a les sessions d’entrenament diàries, on també es dóna molta importància al treball físic i de força, que enguany compta amb preparadors físics de nivell com són Jan Segura, Helena Florentí, Jordi Alba i la jugadora professional Marta Montoliu.

 

Foto cedida: Summer Workouts de l’Academiadetir.com.

Deixa un comentari