Publicat el 12/01/2016

De moment, com informa elmasnouviu.cat, el servei s´està facilitant amb autobusos de l´empresa Casas, fins que es pugui restablir la circulació dels vehicles municipals adaptats a les característiques del nou servei.
El Ple de l’Ajuntament va aprovar, a la sessió del passat 15 d’octubre, el conveni per a la nova gestió del transport urbà municipal. Signat entre l’Ajuntament, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, l’Autoritat del Transport Metropolità i l’empresa Casas, l´acord estableix que el cost de la prestació del servei és d’uns 240.000 euros l’any, un import al qual cal descomptar amb posterioritat els ingressos provinents dels bitllets venuts i les cancel·lacions per calcular la xifra a pagar a l’empresa Casas perquè gestioni el servei de transport públic urbà.

Segons el govern masnoví, aquest canvi en la gestió aportarà millores com la integració al servei urbà de la línia C-10 (Mataró-Barcelona per la Nacional II) en el seu pas pel terme municipal, amb la qual cosa s’incrementarà la freqüència de pas en el tram de l’N-II, augmenten el nombre de parades a l’N-II i s’amplia l’horari. Altres millores són que el bitllet social que ja expedeix l’Ajuntament serà acceptat al servei regular de la Generalitat, a la línia C-10; que s’incorporarà un servei de geolocalització que permetrà saber en tot moment on es troben els vehicles, amb la qual cosa es podrà informar a través d’una aplicació per a dispositius mòbils sobre temes com els temps d’espera; de la mateixa manera que també s’instal·laran pantalles informatives a les parades del servei de transport urbà de les estacions de tren del Masnou i d’Ocata.

D’altra banda, l’empresa adjudicatària es compromet a efectuar estudis per a la millora, com oferir el servei tots els diumenges i festius de l’any, posar en funcionament una llançadora en determinades hores del dia per comunicar el Masnou Alt amb l’estació del Masnou o doblar la freqüència de pas en determinades hores del dia.

Deixa un comentari