Publicat el 16/12/2019

L’espai d’skate permet als joves gaudir d’aquest esport amb seguretat i sense generar molèsties al veïnat

Els aficionats a fer acrobàcies amb skate, patinet o bicicleta BMX ja disposen d’un espai adequat per a fer-ho a Sant Andreu de Llavaneres. Es tracta del nou parc d’skate, que s’ha instal·lat al final de l’Avinguda de Can Bacardí. Està format per cinc mòduls prefabricats homologats, que permetran als joves gaudir de l’esport amb seguretat. En concret s’hi ha instal·lat dues rampes “quarter pipes” de 2,2 metres de radi, una rampa “grindbox” amb “hubba doble” per fer-hi trucs, un planter simple i una barana de doble altura de 70 metres de longitud.

La instal·lació d’aquest parc d’skate ha costat 23.582,9 euros i els elements de l’espai tenen una garantia de quatre anys. En tot cas, l’Ajuntament fa una crida perquè la instal·lació es respecti al màxim i pugui mantenir-se durant molt més temps. A més, recorden que és un espai sense fum.

La regidora de Joventut, Nadine van Loock, ha explicat que «finalment els joves tenen un espai adequat per practicar skate, amb elements diversos que compleixen els requisits de seguretat. Continuem treballant per oferir al jovent els recursos i serveis necessaris perquè es trobin a gust al poble i s’hi vinculin encara més».

Els joves ja poden practicar skate en un lloc adequat i, per tant, el consistori demana que no es facin servir altres espais del poble perquè es malmet el mobiliari urbà i es produeixen molèsties als veïns.

Deixa un comentari