Publicat el 22/07/2020

L’Ajuntament del Masnou convoca la quarta edició del concurs d’Instagram #parcsiplacesdelMasnou2020, enguany amb els parcs i places del municipi com a temàtica

La finalitat del concurs és seleccionar les millors fotografies que representin el municipi (els seus atractius patrimonials, espais emblemàtics, actius naturals, festes, gastronomia i paisatges) a través d’instantànies fetes en parcs i places singulars. L’únic requisit és que s’hi vegi clarament un parc o una plaça.

Dates: Del 18 de juliol a les 00 h fins al 20 de setembre de 2020 a les 14 h.

Condicions de participació
Cal tenir compte a Instagram amb un perfil públic.

Les persones participants han de:
*Realitzar una fotografia a un parc o plaça del Masnou.
*Etiquetar la fotografia amb les etiquetes #parcsiplacesdelMasnou2020, #elmasnou #elmasnouturisme i mencionar el compte @elmasnou.cat a la publicació.
*Fer-se seguidors del compte @elmasnou.cat.
*La publicació s’ha de fer des del perfil personal de les persones participants.
*Les fotografies han d’estar fetes en el període del concurs.
*Es limita a un màxim de tres fotografies per persona.
*Les fotos han de ser originals i inèdites.

Pot participar en el concurs qualsevol persona física de 16 anys o més. En el cas de menors d’edat, el fet de participar en el concurs implica que compten amb l’autorització dels pares o tutors legals.

Dinàmica del concurs
Hi haurà dues fases del concurs: la primera consisteix en la selecció de dotze fotografies semifinalistes per part d’un jurat professional i la segona, en la votació popular a Instagram de la fotografia guanyadora.
L’Ajuntament farà públic el veredicte del jurat amb les dotze fotografies semifinalistes el 25 de setembre.
A continuació començarà la votació popular a Instagram. Es faran dues eliminatòries a través de la funció d’enquesta d’Instagram Stories de les quals sortiran tres fotografies finalistes.
El 30 de setembre es compartiran al compte @elmasnou.cat les tres fotografies finalistes. Els usuaris d’Instagram disposaran de 24 hores per votar per la seva fotografia favorita clicant “m’agrada”. La fotografia guanyadora serà la que obtingui més “m’agrada” en 24 hores.
El guanyador o guanyadora s’anunciarà l’1 d’octubre al compte @elmasnou.cat.

Premi
El premi consisteix en un àpat per a dues persones al restaurant Tresmacarrons del Masnou (menú tancat per a dues persones dimecres o dijous per dinar o divendres per dinar o sopar, consistent en dos aperitius, cinc plats, formatges i postres, amb beguda i cafè inclosos, valorat en 150 euros).
El val regal tindrà una validesa de tres mesos a partir de l’entrega del premi.

Bases del Concurs: http://www.elmasnou.cat/media/repository//noticies/noticies_2020/temporal/Bases_concurs_2020.pdf

 

 

 

 

 

Deixa un comentari