Publicat el 27/09/2019

L’Ajuntament de Vilassar de Mar, a través del Servei de Joventut, posarà en marxa a partir del 4 d’octubre el servei de transport de nit, Bus Nocturn, entre Vilassar de Mar i la zona d’oci nocturn de Mataró, i el trajecte a la inversa, perquè els joves del municipi es desplacin amb seguretat a la zona d’oci nocturn de Mataró (polígon Pla d’en Boet)

El servei, segons informa el consistori vilassarenc, serà totalment gratuït pels joves de 16 a 22 anys i es començarà a prestar el proper divendres 4 d’octubre, durant tots els divendres a la nit. L’objectiu és minimitzar el risc d’accidents de trànsit dels joves durant el seu temps d’oci.

El Bus Nocturn sortirà cada divendres des de la parada de bus de l’Escola del Mar, a l’avinguda Lluís Companys. L’hora de tornada serà a les 5 h de la matinada de dissabte des del mateix punt d’arribada (Francesc Layret, 32 de Mataró) i fins al de recollida.

El transport s’oferirà amb un autobús de 55 places que estarà cardioprotegit amb un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) i amb servei d’acompanyament a través d’un monitor titulat TES (Tècnic en Emergències Sanitàries), que farà una xerrada de sensibilització sobre els riscos que comporta el consum de l’alcohol i altres substàncies, i donarà material divulgatiu.

D’altra banda, es pot consultar tota la informació relativa a aquest nou servei (normativa, horaris, parades, inscripcions, autoritzacions…) a través de l’APP Vilassar de Mar (Android i Apple iOS) per a dispositius mòbils.

Serà des de l’APP que els joves que ho vulguin podran reservar plaça pel servei de Bus Nocturn. En cas de ser menor d’edat, per tal d’accedir a aquest servei cal presentar o enviar l’autorització del pare/mare/tutor/a degudament emplenada i signada al Servei de Joventut de Vilassar de Mar.

Deixa un comentari