Publicat el 30/09/2015

L’ empresa propietària dels supermercats Sorli Discau, donen suport per tercer any consecutiu a la promocióturística de Vilassar de Dalt (Maresme), on també s’ubica el seu complex comercial i esportiu Sorli Emocions.
L’aposta es concreta en la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament de Vilassar de Dalt per aportar un total de 9.000 euros per al desenvolupament de diverses activitats culturals i lúdiques que s’impulsen des del consistori liderat per l’Alcalde Xavier Godàs. Entre les activitats ja celebrades enguany destaca el Festival Vilazari 978; l’Aplec de sardanes i fira d’artesans; la cursa solidària Vilatrail o el Festival de fotografia Revela-T. A més, els propers dies 24 i 25 d tindran lloc la XXVI Fira del Bolet i la Natura, així com els recorreguts per Vilassar de
Dalt celebrats en el marc del Festival d’Arquitectura 48H Open House Barcelona i
articulats entorn de la figura de l’arquitecte Rafael Guastavino, capdavanter de la
modernització de la tradicional tècnica constructiva del maó de pla, conegut
popularment com la volta catalana.
D’altra banda, l’acord entre les dues organitzacions també implica la col·laboració del consistori en l’Emocions Market que tindrà lloc del 13 al 15 de novembre a l’espai
públic firal de can Nolla 1 de Vilassar de Dalt, al costat del complex Sorli Emocions.
Sorli Emocions: El complex comercial i esportiu Sorli Emocions, que inclou un hotel de quatre estrelles, té 15.000 metres quadrats urbanitzats que comprenen dues edificacions: Sorli Emocions, amb un hotel, zona comercial i gastronòmica, i Sorli Sport, un centre esportiu amb pistes de pàdel, piscina i centre de bellesa. El projecte de Superfícies d’Alimentació (Sorli Discau), el qual dóna feina a 70 persones, inclou un centre comercial de més de 3.000 metres quadrats en el qual es poden trobar primeres marques en perfumeria, cosmètica, parament de la llar, alimentació o vins. Per la seva banda, l’hotel té categoria de quatre estrelles, disposa de 33 habitacions, 16 de les quals amb terrassa.
Sorli Discau. Els supermercats Sorli Discau són propietat de Superfícies d’Alimentació, empresa familiar amb capital 100% català fundada l’any 1923 a Barcelona. Actualment compta amb 114 establiments repartits per tota Catalunya i prop de 2.000 treballadors, el 90% els quals té contracte fixe.
Foto: Xavier Godàs (Alcalde de Vilassar de Dalt) i Anna Sorli (administradora de Sorli)

Deixa un comentari