Publicat el 24/11/2014

 Més de 200 persones van omplir el gimnàs de l’Institut per retre homenatge a la que ha estat durant 30 anys una de les professores més estimades de l’IES Jaume Almera, la Lola.
Companys de feina, familiars, amics, alumnes i exalumnes, van voler reconèixer la seva trajectòria professional en un acte de comiat amb motiu de la seva jubilació.
Com informa el consistori de Vilassar de Dalt, al llarg de les dues hores que va durar l’acte, es van poder escoltar els testimonis de quatre generacions de les tantes que han passat per les aules de la Lola. Tot i les diferències d’edats, tots els testimonis van coincidir en lloar la seva tasca docent, però encara més el seu tarannà, la seva empatia, la seva personalitat, el seu sentit de l’humor, la seva constància i la seva capacitat per impregnar als que l’envolten. 
L’acte, presentat per la periodista i exalumna de l’Institut, Àgata Fàbregas, va comptar amb una actuació de màgia, música en viu, audiovisuals, parlaments i un brindis final amb cava.
Per la seva banda, l´Ajuntament de Vilassar de Dalt també va voler fer el seu homenatge a Lola  Salas i un reconeixement a la seva tasca docent amb el lliurament d’una placa commemorativa a càrrec de la regidora d’Educació, Maria Lluïsa Ruhí.

Deixa un comentari