Publicat el 03/07/2020

El vídeo promocional dóna el tret de sortida  a la campanya “Em quedo a Alella, jo compro a Alella” promoguda per la regidoria de Promoció Econòmica d’Alella

Persones i cares conegudes del municipi entre elles l’actor Abel Folk, les actrius Lara Ullod i Zoe Stein i el periodista Quique López han participat en el vídeo que obre la campanya que promou l’economia local i vol donar visibilitat a la gran varietat econòmica i comercial amb què compta el poble. La campanya ha comptat amb la col·laboració de la població i el teixit econòmic i comercial per fer-la més rica i que tota la ciutadania se la pugui sentir seva.

Ja fa mesos que diferents persones que formen part del Grup de Treball de Promoció Econòmica conjuntament amb la Regidoria, amb membres de la XETA especialitzats en màrqueting i amb un equip especialitzat en creativitat publicitària estan treballant per dur el projecte a terme.

Em quedo a Alella, jo compro a Alella conté tot un seguit d’accions entre les quals hi ha la posada en marxa de la plataforma on line e-commerce alella.cat/jocomproaalella, una market place que arriba per acostar encara més el teixit comercial i empresarial a la ciutadania.

Encara més a prop
Des d’avui, a través de la plataforma, podreu seguir comprant i consumint del comerç local i adquirint serveis, amb tota la comoditat des de casa. És una eina que ha vingut per quedar-se, per tal de facilitar les compres i permetre-us seguir adquirint els vostres productes a Alella. Hi haurà més accions que anirem anunciant i que podreu seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.
Us animem a participar-hi, a compartir-les i a aprofitar el potencial d’Alella. Seguim fent que giri l’economia local, que durant el confinament ha permès que comptem amb tots els productes. Ara és el torn de retornar-ho.

#EmquedoaAlella
#JocomproaAlella
#Alella

Deixa un comentari