Els vins de Nadal centren la nova campanya promocional de l´Enoteca de l´Oficina de Turisme d’Alella | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/11/2012

L’Enoteca de l’Oficina de Turisme ens anima a deixar-nos seduir per les bombolles i a descobrir noves aromes dels vins blancs i els vins negres amb la proposta ‘Vins de Nadal’, l’eix central de la campanya promocional, es perllongarà fins al 6 de gener.
Els vins i caves escollits per a l’ocasió pels set cellers que hi participen, són: el Cava Marfil Brut Nature, d’Alella Vinícola; el Privat Laietà, d’Alta Alella; el Bouquet d’A Blanc+2011, de Bouquet d’Alella; el Blanc Jove Pansa Blanca Muscat 2011 i Sauló Blanc Criança Pansa Blanca 2010, de Can Roda; el Foranell Pansa Blanca, de Joaquim Batlle; el Roura Negre “Tres Ceps” Crianza i el Cava Brut Nature, de Roura i el Pansa Blanca, de Serralada de Marina.
Com a novetat, les fitxes amb les característiques dels vins estan acompanyades de propostes d’harmonies de restaurants locals i informació sobre els punts de venda. Properament s’editarà el programa anual amb les campanyes promocionals de l’Enoteca.

Deixa un comentari