Els vins de la DO Alella llueixen a la fira World Travel Market a Londres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/11/2011

El centre de convencions ExCel de Londres va acollir entre el 7 i l’11 de novembre la fira World Travel Market, un dels certàmens turístics més importants del món adreçat exclusivament a professionals del sector.
Sota el lema Barcelona is much more (Barcelona és molt més) la Diputació de Barcelona hi va presentar l’oferta d’aquest territori posant l’accent en la gastronomia com a atractiu turístic. Amb aquest objectiu, l’Agència Catalana de Turisme va organitzar un sopar per als operadors turístics britànics que va comptar amb la participació de cuiners del Maresme i on, fruit de la coordinació entre el Consorci de la Denominació d’Origen Alella i la Diputació, es van servir vins d’aquesta DO, concretament dels cellers Alta Alella i Marqués de Alella, que que compten amb distribució dels seus productes al Regne Unit.
Andreu Francisco, president del Consorci, ha expressat queconsiderem que és molt important que els turistes que visiten el nostre territori prenguin consciència que aquest té moltes coses per oferir i que, entre elles, hi ha els vins que s’hi elaboren, d’una qualitat excel·lent”.

Deixa un comentari