Publicat el 26/05/2021

“Terrorists of Romance” i la “1ra Festa de Músics de Peramàs Esmandies” protagonitzen els dos vermuts musicals de juny

Els vermuts musicals segueixen movent la música pels diferents barris de la ciutat de Mataró. Els Vermuts Musicals neixen com un projecte sorgit de la cooperació entre Casa de la Música de Mataró i les diferents Associacions veïnals de Mataró amb l’objectiu de descentralitzar la cultura i apropar-la als diferents barris de la ciutat.
Celebrats el 1r i 3r diumenge de cada mes i d’entrada gratuïta, busquen dinamitzar l’activitat als parcs i places de la ciutat amb música en directe així com apostar per grups amateurs i emergents de la comarca del Maresme perquè trobin espais on poder tocar i donar-se a conèixer.

“Terrorists of Romance” protagonitzaran el primer concert vermut de juny, el diumenge dia 6 a la nova Pista Polivalent de Cerdanyola.
La banda d’Indie Folk i Rock Alternatiu van presentar el passat 15 d’abril “Shake Me Mad” a Mondo Sonoro, el seu primer single del EP “Like Kerosene”, que ja compta amb més de 200.000 visualitzacions a YouTube.
Terrorists of Romance, banda formada a Barcelona l’any 2019, compta amb alguns components mataronins, com Kiko Ujaque, fill del barri de Cerdanyola. Les seves cançons destaquen per l’ús metafòric que amaguen les seves lletres. Així mateix, la banda aposta per un so orgànic i enèrgic, recordant a grups de la talla de Garbage, No Doubt o Foo Fighters.
Aquest acte s’organitza conjuntament amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Cerdanyola que precisament aquest cap de setmana gaudiran en el mateix espai de la Pista Polivalent de Cerdanyola la seva festa de barri.

La segona cita amb els vermuts musicals arribarà el diumenge 20 de juny amb un concert molt especial dins el marc de les festes del barri de Peramàs-Esmandies i en col·laboració amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Peramàs-Esmandies.
En aquest cas, diversos músics del barri es trobaran en el que serà la “1ra Festa dels Músics del Peramàs Esmandies”. La Festa pretén fomentar els vincles artístics i culturals del barri, regalant música en directe als veïns i veïnes que s’hi apropin.
Amb ganes de reunir una gran quantitat de talent local, l’espectacle consistirà en actuacions per part de diferents músics professionals i la participació de tot aquell veí que toqui un instrument i vulgui compartir la seva música amb el barri.
Els músics que vulguin participar hauran d’enviar un correu electrònic a: musicsperamasesmandies@gmail.com per tal d’inscriure’s a l’acte.
Per tal de respectar la normativa vigent per frenar la propagació de la COVID-19, aquests concerts, de moment, no disposaran de servei de bar i les persones que vulguin assistir, com ja és habitual, hauran de reservar la seva entrada per tal de tenir un control de l’aforament.
Així i tot, des de l’organització, restem a l’espera de poder tornar a recuperar el format habitual de vermut musical per tal de poder tornar a oferir música en directe als parcs i places de la ciutat de Mataró gaudint d’un bon vermut!

Informació dels Vermuts Musicals:

Vermut Musical | TERRORISTS OF ROMANCE
Organitzen:
AAVV Cerdanyola i CMMataró
Dia: Diumenge 6 de juny
Horaris: Obertura de portes 11.30h. Inici concert: 12h
Preu: Gratuït
Espai: Pista Polivalent de Cerdanyola (Carrer Estadi amb Camí del Mig: https://goo.gl/maps/kGpBER8Fe17srCS4A)
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/9973/casa-de-la-musica-mataro/web 

Formació: Vanessa Salvi (compositora i intèrpret), Francisco Ujaque “Kiko” (director musical i baixista), Pol Barberán (teclats, sintetitzador i guitarra), Fran Pesich (guitarra) i Juan Jesús Sánchez “Nito” (bateria)

Vermut Musical | 1ra Festa dels Músics de Peramàs-Esmandies
Organitzen:
AAVV Peramàs Esmandies i CMMataró
Dia: Diumenge 20 de juny
Horaris: Obertura de portes 11.30h. Inici concert: 12h
Preu: Gratuït
Espai: (Per confirmar)
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/10610/casa-de-la-musica-mataro/web

Si vols formar part de l’acte i pujar a l’escenari, ja sigui en solitari o acompanyat pel grup d’intèrprets organitzador, envia un correu electrònic d’inscripció a: musicsperamasesmandies@gmail.com

Components principals: Ariadna Rodríguez, Miquel López, Armando Erenas, Helena Rodríguez i Oscar Camacho.

 

 

 

 

Deixa un comentari