Publicat el 16/06/2021

La Festa, en la seva primera edició, pretén fomentar els vincles artístics i musicals del barri

El 20 de juny el pati del casal de Les Esmandies acollirà un vermut musical molt especial on la música i el talent jove del barri seran els protagonistes.
La Festa de Músics de Peramàs-Esmandies pretén ser una trobada entre músics del barri de tots els nivells. Amb la intenció d’arreplegar una gran quantitat de talent local, l’espectacle consistirà en actuacions per part de diferents músics professionals i amateurs de la ciutat i la participació de tot aquell veí o veïna que toqui un instrument i vulgui compartir la seva música amb el barri.
Diumenge 20 de juny / 12 h (obertura de portes: 11.30 h) / a Les Esmandies Casal de Barri, entrada per carrer Pintor Marià Andreu. Gratuït.
Cal reservar entrada: https://entradas.codetickets.com/entradas/vermut-musical:-1ra-festa-dels-musics-de-peramas-esmandies/17022/casa-de-la-musica-mataro/web
Correu electrònic d’inscripcions:musicsperamasesmandies@gmail.com
L’acte, organitzat conjuntament amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Peramàs-Esmandies, forma part del cartell d’actes de la festa del barri que se celebra aquest mateix cap de setmana.
Els components principals de l’espectacle seràn:
Ariadna Rodríguez (violí), Miquel López (trompeta), Helena Rodríguez (viola), Oscar Camacho (guitarra) i Carles Cañizares (baix elèctric).
El grup Sons of Med protagonitzaran l’últim concert de la temporada a la sala Clap.
Sons of Med, que van presentar el seu primer EP, «On Route» l’any 2020 als vermuts musicals amb un gran èxit de públic, tornen a Mataró amb el seu univers personal on conflueixen la nova era funk i la psicodelia. La seva música destaca per l’ús de sintetitzadors, maridats a la perfecció amb línies de baix elegants que dibuixen la base sobre la que cabalguen guitarres i percussions trepidants.
De Parcels a Rufus T. Firefly, Ignasi i Kamy composen cançons que reflecteixen a cop de groove la cerca del “jo propi” en clau millenial. Sons of Med publicarà aquest 2021 el seu disc debut, produït per Carlos Dueñas ( Miss Caffeina, Zahara, Maren ) i editat per Arcticsurfers.
Aquest, serà el darrer concert d’una temporada a la Sala Clap que ha pogut tornar a recuperar la programació de concerts però marcada per les mesures aplicades per tal de frenar la propagació de la Covid-19.

 

Deixa un comentari