Publicat el 25/03/2024

La 41a edició de la Mostra Literària d’Argentona obre el termini de participació per a tots aquells interessats en mostrar el seu talent literari

 

 

Fins al 26 d’abril, els veïns d’Argentona i els alumnes a partir de sis anys, matriculats en centres educatius, ocupacionals o similars del municipi, tenen l’oportunitat de presentar les seves creacions a la Mostra Literària.

El certamen, que compta amb una llarga tradició a la localitat, inclou diverses categories i grups d’edat.
Es pot participar en les modalitats de prosa i poesia, així com en la categoria de microrelats – amb una extensió màxima de 140 caràcters, inclosos els espais -, i en la categoria de relats breus per a persones amb diversitat funcional en l’àmbit intel·lectual.
En totes les modalitats, el tema és lliure i les obres han de ser individuals, escrites en català i inèdites.
Els interessats poden presentar els seus treballs de manera telemàtica, seguint el formulari disponible al següent enllaç:

Participa a la Mostra Literària d’Argentona 2024

Participa des d’un Centre Educatiu o Formatiu

També podeu consultar les Bases i normativa per participar en el certamen:

Tríptic PDF amb les bases per a participar

Decret amb la Convocatòria íntegra

Pel que fa al disseny del cartell i la imatge de la Mostra, aquest any s’ha comptat amb la col·laboració de la reconeguda dissenyadora argentonina Cristina Casabella. La seva obra ha estat un homenatge a la figura de la poetessa, escriptora i traductora Lina Casanovas, qui va residir a Argentona des de 1958 fins a la seva mort al març de 2020.

No deixis passar aquesta oportunitat d’exposar el teu talent literari i participa en la 41a Mostra Literària d’Argentona

 

Redacció

 

Deixa un comentari