Publicat el 25/11/2015

 

La companyia Tanaka Teatre estrena l’espectacle de teatre i titelles -La botigueta- el diumenge 29 de Novembre a l’Espai Escènic Ca n’Humet.

L’espectacle. La protagonista d’aquesta història és l’Amàlia, la propietària d’una botiga on es poden trobar tot tipus de productes. Per tal de sobreviure a un mercat globalitzat on les grans superfícies s’emporten gran part de la clientela, l’Amàlia s’aferra a cada client i procura vendre-li el que pot sense qüestionar-se el que fa ni com ho fa.
Ara però, li toca afrontar el gran repte que li planteja un nou tipus de client, el que defensa el comerç just i de proximitat, i es trobarà amb la realitat del seu negoci i la necessitat d’evolucionar per adaptar-se i oferir solucions en un nou escenari global. Un espectacle ple de situacions còmiques on el públic participa de les qüestions plantejades en primera persona i on les famílies tenen l´oportunitat de mostrar als més petits un tema que sens dubte serà clau per a les noves generacions, i que és complicat d’explicar de manera divertida.
A l’escenari, una actriu interpreta el personatge principal i una altra es transforma encarnant la resta de personatges i titelles. El resultat és un espectacle fresc i divertit que convida a la reflexió i a la responsabilitat individual com a actors amb capacitat per transformar el món.

Sinopsi
A la botigueta de l’Amàlia es ven de tot: verdures, cafè, llegums a granel, pots de conserva, productes gourmet, begudes, roba, complements, electrodomèstics i allò que mai t’imaginaries que pots comprar en un mateix establiment.
Tot de clients estrafolaris necessitaran la teva ajuda i la de tot el públic per descobrir allò que s’amaga rere de cada producte i el que cal saber per fer una bona compra i quedar-ne satisfet.
I és que Ca l’Amàlia no és una botigueta qualsevol, perquè entre les caixes i pots del magatzem s’amaguen sorpreses i un munt de personatges que semblaven adormits.
Podrà la botigueta seguir oberta gaire temps? Aguantarà la competència de les grans companyies i multinacionals? Suportarà l’Amàlia les extravagàncies els seus clients? I podrà controlar el caràcter dels productes que ven quan aquests cobren vida?
Atreveix-te a entrar a la seva botiga màgica i diverteix-te aprenent els drets i deures dels consumidors per convertir-te en un comprador amb superpoders!

Nota: Les situacions més inversemblants d’aquest espectacle són basades en fets reals.

Espectacle:
Títol:  La Botigueta
Companyia: Tanaka Teatre
Data: Diumenge 29 a les 18h
Lloc: Espai Escènic Ca n’Humet (Carrer de Fontanills, 77-79).
Edat: a partir de 5 anys
Gènere: teatre i titelles.
Entrada: 3€
Venta d’entrades a taquilla i a través de: http://www.quedat.cat/Detalls/Entrades/12998/labotigueta-tanaka-teatre

Deixa un comentari