Publicat el 03/06/2022

Dijous 2 de juny, el DFA els Tarongers van participar en la primera edició del concurs d’enigmes i jeroglífics ENDEVINA-LA!, juntament amb la resta de centres d’adults del Maresme-Vallès Oriental

 

 

Va ser una experiència molt engrescadora i emocionant, que va permetre gaudir dels avantatges del treball en equip i la cooperació.
Volem felicitar tothom que hi va participar del concurs però, sobretot, les 5 alumnes del CFA Els Tarongers, que tan ràpidament i encertada van endevinar tots i cadascun dels enigmes!

En Màrius Serra va ser l’encarregat de presentar l’acte i de llançar el primer enigma, molt relacionat amb la nostra realitat: “la part de la ciutat on es formen els adults”, (la resposta era “centre”).
A mida que avançàvem, s’anaven complicant els enigmes i jeroglífics, dotze en total. Els tres primers premis van ser per: CFA Vallès (3r premi), CFA Bellavista (2n premi) i CFA Els Tarongers (1r premi).
Esperem que aquest hagi estat només el principi de moltes activitats conjuntes més, que ens enriqueixin tot compartint experiències i ajudin a visibilitzar la formació de persones adultes.

El CFA Els Tarongers és un centre públic de formació bàsica per a persones adultes, depenent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

 

Redacció
Imatge i font: CFA Els Tarongers

Deixa un comentari