Els sis nous horts urbans estaran ubicats al Surray. Tindran una superfície d´uns 150 m2 i s´adjudicaran mitjançant un concurs públic | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/02/2012

L’Ajuntament posarà a disposició dels veïns de Llavaneres sis nous horts urbans. L’adjudicació de quatre d’aquests horts es farà mitjançant una convocatòria pública oberta a tothom, les bases de la qual es publicaran properament al web municipal. L´assignació dels altres dos horts es gestionarà des de Serveis Socials.
Els horts tindran una superfície aproximada de 150 m2 i s´ubicaran en una parcel·la de propietat municipal situada al costat de la plana agrícola de Llavaneres i dels jardins de Joaquim Passi.
La regidora d´Urbanisme, Sandra Carreras, que coordina el projecte juntament amb les àrees de Medi Ambient i de Serveis Socials, ha explicat que ja hi ha sis persones interessades en obtenir un dels horts. Són veïns que en conèixer la iniciativa van posar-se en contacte amb el consistori per mostrar-ne l´interès. A aquests veïns se´ls informarà de la convocatòria del concurs d´adjudicació perquè s´hi puguin presentar. 
Una de les condicions per poder accedir a un dels horts serà estar empadronat a Llavaneres.

Deixa un comentari