Publicat el 22/05/2020

L’equip de professionals que en formen part actua també davant situacions relacionades amb la pèrdua de la feina o amb els problemes emocionals, entre altres

Més enllà de la difícil situació sanitària provocada per la COVID-19, aquesta malaltia també ha generat considerables problemes econòmics i en  el dia a dia de les persones.
Per aquest motiu, a més d’actuar per ajudar a frenar la pandèmia, des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar també treballem per buscar solucions a aquests problemes associats a la malaltia. En aquest sentit des del consistori es fa una crida a totes aquelles persones que pateixen especialment els efectes col·laterals de la crisi sanitària per a què es posin en contacte amb els Serveis Socials Municipals.
Des d’aquest servei es recorda a les persones que es troben en un ERTO, que han perdut la feina, que tenen dificultats per tal de fer front al lloguer o que senzillament es troben emocionalment alterades, els poden oferir suport des de l’Ajuntament.

Per a més informació podeu contactar els Serveis Socials Municipals clicant: https://www.cabrerademar.cat/el-municipi/equipaments/oficina-de-serveis-socials

 

Deixa un comentari