Els seguidors de Pirena a la xarxa han escollit la imatge de la 22ena edició, amb el gos com a protagonista | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/12/2011

Pirena Advance ja té nova imatge per a la seva 22ena edició, que s’ha de celebrar del 21 de gener al 4 de febrer de 2012. La ruta blanca dels Pirineus ha triat com a imatge la seva essència més pura: el gos. Un gos nòrdic udolant amb una muntanya de neu blanca al fons. Aquest és el leitmotive d’un pòster que reivindica els valors més característics de la travessa: l’esport, la natura, la neu, les muntanyes i l’amor pels gossos.
El pòster s’ha fet a partir d’una instantània del fotògraf Jordi Feliu, seleccionada pels seguidors de Pirena a Facebook. Més de 200 persones van votar per triar la nova imatge de la ruta entre 6 candidates finals, seguint una iniciativa que recull la voluntat de l’organització de ser cada dia més a prop dels seus seguidors, que es compten per milers i que són molt fidels. En aquesta mateixa línia, els seguidors han pogut dir la seva a l’hora de decidir altres aspectes, com quins elements de marxandatge volen que es facin, per poder endur-se un record de la ruta a casa.
El minut a minut a Twitter i Facebook
Des de les xarxes socials es pot seguir el dia a dia de la ruta, ara amb els seus preparatius, però quan comenci l’aventura, també seran el millor canal per seguir-la minut a minut. El punt de trobada serà la pàgina web
www.pirena.com, on es podran trobar les notícies, les millors imatges de la cursa, els programes de TV o els resultats. Però el seguiment més puntual, amb anècdotes, resultats o imatges del dia es podrà fer des de les xarxes socials: @pirenaadvance a Twitter i /pirenaadvance a Facebook. La comunitat virtual d’amics de Pirena no para de créixer i la intenció és que cada dia sigui més gran i més participativa.

Deixa un comentari