Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran a Vilassar de Dalt el 5 de gener al vespre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/11/2020

Tot i la situació actual, Ses Majestats podran arribar a Vilassar de Dalt el dia 5 de gener per fer una rua adaptada i amb totes les mesures de seguretat. Faran un extens recorregut que passarà per tots els barris del municipi perquè tots els nens i les nenes els puguin saludar i evitar així aglomeracions

Davant la incertesa generada per la situació actual de pandèmia, l’Ajuntament ha decidit posar-se en contacte amb l’Ambaixada Reial qui ha confirmat que Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a Vilassar, com cada any, la nit del 5 de gener.
Ho faran amb totes les mesures de seguretat marcades per la pandèmia actual i amb un recorregut que travessarà el poble de punta a punta passant per tots els barris i els carrers principals.
Per evitar aglomeracions no es podrà seguir la rua i no es farà la recepció a la plaça de la Vila, tot i així els dies previs, arribaran al poble els Patges Reials per recollir les cartes dels nens i nenes.

 

Deixa un comentari