Publicat el 02/11/2015

Una de les primeres mesures que s’impulsaran serà no reposar els dispensadors de bosses que hi ha actualment al carrer per a la recollida de les deposicions dels animals.
Els propietaris de gossos podran recollir gratuïtament aquestes bosses a l’Oficina municipal del Cros, sempre i quan tinguin el seu gos censat. Aquells que encara no hagin formalitzat el registre del seu animal domèstic al cens municipal d’animals de companyia, podran fer-ho a la mateixa Oficina municipal del Cros.
Aquest tràmit té un preu públic de 7,39 euros – si es fa abans de finalitzar l’any el cost és de 3,64 €.
Es recorda que els propietaris d’animals tenen l’obligació de censar la seva mascota i que l’ordenança fixa una sanció de 90 euros en cas de no tenir-lo registrat.
Cal destacar que l’Ajuntament d’Argentona assumeix una despesa que s’acosta als 5.000 € anuals en bosses, que fins ara es dispensaven exclusivament als bobinets del carrer. Aquesta decisió que s’implanta de moment al Cros té l’objectiu final de conciliar l’ús d’animals i de persones a la via pública amb la voluntat de millorar la higiene i la imatge dels carrers i les places del municipi.

Deixa un comentari