Els productes de la terra-Maresme participen a la Fira Comercial del Masnou el 29 de maig | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/05/2011

Diumenge 29 de maig, de 10 a 21 h.
8 productors i artesans que formen part del projecte Productes de la terra-Maresme que impulsa el Consell Comarcal del Maresme, amb el suport de la Diputació, donaran a conèixer els seus productes als masnovins en el marc de la Fira Comercial que celebra aquest municipi. Els estands restaran oberts al públic entre les 10.00h i les 21.00h.
Les carpes d´aquests productors estaran ubicades en el carrer Sant Miquel, en el tram comprés entre el carrer Pintor Domènec Ferrer i Roger de Flo del Masnou.
El projecte Productes de la terra-Maresme ajuda els productors i els artesans alimentaris de la comarca a donar a conèixer els seus productes entre el client de proximitat. Amb aquest objectiu, el Consell Comarcal del Maresme facilita als productors censats la participació en diferents fires d´àmbit local i comarcal.
A la Fira Comercial que se celebrarà diumenge al Masnou hi participaran:
Arenys de Munt: Josep Marpons (maduixa petita) – Arenys de Munt: Forn de pa “Can Puig” (torradetes, coca de vidre, pa moreno, barquets…) – Calella: Joaquim Ginesta (maduixots del Maresme) – El Masnou: L´anxoveta (anxoves, seitó amb vinagre…) – Sant Andreu de Llavaneres: Horta Marré (pèsol garrofal de Llavaneres) – Sant Pol de Mar: Melmelades Calada (melmelades de fruites del temps) – Tordera: Cal Mexicà (ous de gallines camperes) – Vilassar de Dalt: Formatges Vilatzara – Vilassar de Mar: Formatges Can Pujol

Deixa un comentari