Els Premis de la Ràdio 2011 ja tenen nominats. Aquest mes de juny es durà a terme la votació popular | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/06/2011

El Consell de Nominacions dels Premis de Ràdio Premià de Mar ja ha elegit els 24 nominats de la 7na edició dels Premis Eixample80 al Premianenc de l’Any i Sant Pau13 a la Iniciativa de l’Any i durant aquest mes de juny es durà a terme la votació popular.
Aquest Consell ha volgut reconèixer la feina feta per un grup de premianencs així com la vàlua d’un seguit d’iniciatives dutes a terme per diversos col·lectius del municipi. Entre els nominats a Premianenc de l’Any hi apareixen personalitats del món cultural (Ana Puche, Mamen Alcázar), del món de l’esport (Didac Matsuyama, Salva Maldonado, Casandra Pinto), del món de l’espectacle i els mitjans de comunicació (el periodista Miquel Agut) o personalitats vinculades a la política (Miquel Plubins), al treball social o a la cooperació (Josefina Miret). Quant als nominats a Iniciativa de l’Any, hi trobem un any més un grup ampli d’entitats i actuacions inscrites en molts terrenys (La Salle, Sanprem, el grup de música Humor Negro o el grup de Tabalers de Premià de Mar, per dir-ne només alguns).
El Consell de Nominacions està format per representants del diari El Punt; el periòdic PremiàPlus, La Clau i Ràdio Premià de Mar (organitzadora del certamen).
Durant el mes de juny es farà la votació popular, que aquesta vegada només es podrà fer per internet al web
www.premisdelaradio.org  Per primer cop, també, els Premis de la Ràdio tenen la seva pàgina al Facebook, pensada com un espai per informar i per interactuar amb els seguidors del certamen. El lliurament dels guardons tindrà lloc el dissabte dia 9 de juliol a la Plaça de l’Ajuntament a partir de les 21.30h. En aquesta ocasió els guardons estaran confeccionats pel fotògraf premianenc Màrius Torner.
Els Premis de la Ràdio 2011 estan patrocinats per cinquena vegada per l’empresa MTG/Metalogenia.
Nominats 2011 Premis de la Ràdio:
Premianenc de l’Any:
Didac Matsuyama
, nedador
Salva Maldonado, entrenador basquetbol
Pere Fernández, Policia Local educació viària
Miquel Agut, periodista d’Ona FM
Cassandra Pinto, atleta discapacitada
Ana Puche, soprano
Lluís Feliu, Cap de Colla Capgrossos de Mataró
Lluís Gómez, músic
Mamen Alcázar, ballarina vertical
Josefina Miret, membre “Premià amb el Sahara”
Miquel Plubins, Jutge de Pau
Susana Ruesjas, psicòloga i dramaturga


Iniciativa de l’Any:
Centenari La Salle
30 anys IES Cristòfol Ferrer
Club Hoquei Línia Premià
30 anys pessebre a St. Mateu
Projecte horts Sanunding
(Sanprem)
Assemblea de Joves de Premià
Tabalers de Premià
Premià Jove,
Oci Jove i Alternatiu
30 anys Escola Municipal de Música
30 anys “Marxa a peu a Montserrat”
Humor Negro (
banda Hip Hop)
Cooperativa de consum “Gafarrons”

Deixa un comentari