Publicat el 23/02/2023

Enguany el certamen dels Premis, impulsat per l’Ajuntament d’Arenys per reconèixer l’acció empresarial i l’emprenedoria arenyenques, arriba a la segona edició

 

 

 

L’acte d’atorgament dels Premis Arenys Acció tindrà lloc el dimecres 1 de març, a la sala ‘1 d’octubre’ del Centre Cultural Calisay.
Els Premis son una proposta que va néixer amb la voluntat de ser un element més per incentivar i acompanyar la reactivació econòmica local postpandèmia.

La xef i cuinera Carme Ruscalleda serà la persona convidada per aportar el seu coneixement i acompanyar els guardonats durant la vetllada.
Els Premis Arenys Acció responen a la voluntat de reconèixer l’activitat de les empreses i persones autònomes arenyenques, el seu talent, la responsabilitat social, la creativitat, la trajectòria i l’èxit empresarial. Un reconeixement que pretén visibilitzar i donar valor a l’esforç per potenciar el teixit econòmic arenyenc.

El Consell Municipal de Promoció Econòmica és el promotor d’aquesta iniciativa i ha creat una Comissió, que realitza les funcions de jurat dels premis, tenint en compte criteris de trajectòria professional, impacte local, innovació o altres elements que puguin ésser valorats pels membres de l’esmentada Comissió.
Almenys, una de les distincions recaurà en un “Producte d’Arenys”, per reconèixer el treball de les persones i empreses del sector primari (agricultura/pesca). I també es proposa una distinció específica per distingir el treball de les persones o empreses dels sectors de la restauració i l’hostaleria a Arenys de Mar.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Mar

Deixa un comentari