Els premianencs participaran en el pla d’equipaments per als propers 10 anys | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/09/2011

 Veïns, responsables tècnics i grups municipals podran dir la seva a l´hora de determinar els equipaments que el poble necessita
Les properes setmanes s´iniciarà un procés de participació en el qual veïns i entitats podran reflexionar i expressar la seva veu sobre els equipaments que actualment té la vila, així com sobre quines necessitats es preveu que sorgiran de cara als propers anys.
El punt de partida serà els treballs tècnics que, durant el primer semestre d´aquest 2011, un equip de la Diputació de Barcelona ha estat realitzant per conèixer i valorar quins són els equipaments actuals al municipi i quin és l´estat de cadascun d´ells. A partir d´aquí, està previst que es pugui dur a terme una reflexió compartida sobre els equipaments actuals i futurs entre ciutadans, responsables municipals, regidors de tots els grups municipals i tècnics de les diferents àrees.
La participació ciutadana es farà a través de reunions d´informació i debat, del web municipal
www.premiademar.cat, facebook, i una enquesta que es farà arribar a totes les llars a través del butlletí municipal Vila Primília.
Durant el procés s´anirà informant a través del butlletí,  web municipal i xarxes socials (facebook i twitter), així com també des de Ràdio Premià de Mar, sobre les accions, el funcionament, els passos i els resultats del procés.

Deixa un comentari