Els pisos de renda lliure de can Manyer a Vilassar de Dalt, ja tenen llogaters | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/11/2011

El passat 10 de novembre es van sortejar els habitatges en règim de lloguer situats a la Plaça Miquel Martí i Pol, 4 al sector de can Manyer. Tot i que en un principi se’n lliuraven set, finalment se’n van incorporar dos més que ha elevat a 9 el nombre d’habitatges oferts.
L´alcalde, Xavier Godàs i el president de Viserma, Ferran Lorca, van efectuar el sorteig davant del notari de Premià de Mar, Tomàs Feliu Àlvarez de Sotomayor. De les 12 sol·licituds que es van admetre, 7 eren de persones empadronades a Vilassar de Dalt que van escollir els 6 habitatges de 2 habitacions i una de 3. També es va adjudicar un habitatge de 3 habitacions a una persona no empadronada al municipi. Només queda un pis de 3 habitacions per llogar.
Des de l’Ajuntament es congratulen d’aquestes adjudicacions i de poder donar vida a la Plaça del Teatre i el seu entorn. Està previst que la tria dels habitatges es faci en els propers dies i que, a principis de l’any vinent, els adjudicataris puguin estrenar la nova vivenda.

Deixa un comentari