Publicat el 08/12/2014

L’artista mataronina Lara Sànchez Guirado és l’autora del torró d’autor d’aquest Nadal de la prestigiosa i tradicional Pastisseria Uñó de Mataró, que enguany celebra la seva 19a edició.
Lara Sànchez és l’artista més jove que, fins ara, ha dissenyat el torró d’autor de Nadal de la Pastisseria Uñó.
Segons han explicat, l’objectiu d’aquest any de la Pastisseria Uñó era crear un torró amb un disseny familiar i molt proper.
Precisament, aquest torró, representa, a través dels divertits i frescos personatges d’aquesta il·lustradora, la típica família catalana al voltant de la taula pel sopar de Nadal. El dibuix que il·lustra el torró està ple de petits detalls en clau humorística, com per exemple, l’àvia bevent alguna copa de cava de més, l’avi sord que no s’assabenta de gaire cosa, els més petits de la casa atipant de menjar al Tió per després fer-lo cagar, o el pare ben content per alimentar al gall d’indi a base del torró d’autor de Nadal.
Em fa molta il·lusió veure els meus dibuixos plasmats en paper, roba i en diversos formats, però mai m’havia imaginat que podria menjar-me’ls”, assegura Sànchez.
Per la seva banda, el mestre pastisser Claudi Uñó comenta que
“Estem molt contents de poder comptar amb la col·laboració de la Lara perquè els seus dibuixos són molt divertits, detallistes i plens de dinamisme”.
Aquest any, els ingredients estrella del torró d’autor, que ja està a la venda, són el cruixent amb trossets de carquinyolis i trufa negra infusionada amb anís estrellat.
La Pastisseria Uñó de Mataró celebra la 19a edició del torró d’autor de Nadal, que transforma en xocolata les obres  d’artistes de la ciutat. En edicions anteriors, han estat protagonistes Ricard Jordà, Marc Prat, Joan Safont o Rafel Codina

Deixa un comentari