Publicat el 02/07/2014

Dos perruquers de Mataró, Felicitas Ordás i Centros Vegas, han resultat finalistes en dues categories diferents dels Premis de la Perruqueria Espanyola, que anualment organitza el Club Fígaro.
Felicitas Ordás, propietària del saló Felicitas Hair de Mataró, és finalista del premi Perruquer Espanyol de l’Any per segon any consecutiu, mentre que els germans Paco, Fèlix i Jorge Vegas, que regenten quatre salons també a Mataró, són finalistes a la categoria de perruqueria comercial masculina, en la que és la seva primera nominació.
Els guanyadors de cada categoria es desvetllaran el 20 d’octubre a Madrid, en una passarel•la excepcional que tindrà lloc al marc de Salón Look Internacional, una de les fires de perruqueria més rellevants d’Europa.
A més dels dos mataronins nominats, entre els finalistes es troba un tercer perruquer del Maresme, Carles Sánchez, del saló Pelsynera d’Arenys de Mar, que ja suma amb aquesta tres nominacions. Carles Sánchez va ser Perruquer Espanyol de l’Any 2010 i el 2012 es va emportar dos guardons.
Els Premis Fígaro de la Perruqueria Espanyola, que anualment lliura el Club Fígaro i que aquest any celebren la cinquena edició, s’han convertit ja en la convocatòria més exitosa de la perruqueria espanyola, un certamen que any rere any supera els seus propis rècords de participació i reuneix als perruquers creatius més prestigiosos del país.
Els premis s’atorguen per les votacions secretes realitzades en dues rondes, per part del jurat professional, composat per cinc noms de la perruqueria nacional i internacional que canvien cada any, i per part dels dels socis i els participants. Totes les col·leccions són anònimes fins que es desvetllen els finalistes.

Deixa un comentari