Publicat el 06/07/2019

Des del passat 4 de juliol i fins al 8 de setembre, l’activitat dels ‘Patis oberts’, que durant el curs permet a nens i joves fer ús dels patis de les escoles Montserrat, la Lió i Sant Cristòfol per jugar o practicar esports, s’amplia a les tardes dels dijous i divendres

Així, a banda dels caps de setmana i dies festius, els patits d’aquestes tres escoles estaran oberts també els dijous i divendres de 17 a 21 h. L’horari dels caps de setmana es modifica per adequar-lo a les altes temperatures de l’estiu i serà d’11 a 14 h i de 17 a 21 h. L’excepció serà l’escola de La Lió que els dos primers caps de setmana de juliol no obrirà encara el seu pati amb motiu de les activitats de la Festa Major. Cal recordar, també, que durant l’estiu l’escola Mar Nova mantindrà oberta la seva pista.

D’altra banda, els nens i joves que s’acostin a les escoles podran disposar de material nou per jugar, com ara cèrcols, cordes o cintes, i de pales de tennis de taula, i pilotes de vòlei, bàsquet, futbol, etc., per practicar diversos esports.

Activitats dinamitzades

A banda dels jocs i esports que puguin practicar els usuaris dels ‘Patis oberts’, al llarg de l’estiu s’han previst activitats d’exterior dinamitzades pels monitors a les tres escoles participants. Aquestes activitats es faran el 27 de juliol a l’escola Montserrat, el 10 d’agost a La Lió i el 7 de setembre a l’escola Sant Cristòfol del carrer de Núria.

Deixa un comentari