Els nens, nenes i joves del projecte Barris en SolFa del Consorci Badalona Sud actuen amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/02/2012

El proper divendres, 17 de febrer, a les 20 hores, a l’Auditori de Barcelona (Sala 1 Pau Casals), els nens, nenes i joves del projecte Barris en SolFa del Consorci Badalona Sud, actuen amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), juntament amb els infants i joves del projecte Xamfrà, Centre de Música i Escena del Raval, sota la direcció de Pablo González.


El concert, que forma part del programa de l’OBC i L’Auditori Apropa i que es titula Et toca a tu, presenta un viatge de música i emoció, un passeig pels diferents quadres musicals de la mà d’uns guies molts especials que toquen i canten a l’escenari. S’interpretarà fragments de Quadres d’una exposició de Modest Petróvitx Mússorgsky, una obra de quinze petites peces musicals inspirades en els quadres del pintor Hartmann, amic del compositor, i obres del compositor gironí Xavier Montsalvatge amb variacions i improvisacions que prometen ser una sorpresa.


L’acte comptarà amb la presència del regidor de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Badalona, David Gómez, i del director general per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, Xavier Bosch.


Recordem que Barris en SolFa és un projecte del Consorci Badalona Sud que treballa amb menors i joves en risc d’exclusió social o situació de vulnerabilitat, amb la música com a eina per treballar l’educació en valors.


Aquest projecte socioeducatiu i musical té com a objectiu promoure l’aprenentatge i la creació musical de forma comunitària entre infants i joves amb la col·laboració de músics professionals i les entitats i centres educatius de Badalona Sud

Deixa un comentari