Els músics badalonins Ismael Dueñas i Mar Serra presenten les seves darreres propostes al Teatre Principal de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/11/2012

Dos músics badalonins, els pianistes Ismael Dueñas i Mar Serra presenten aquesta setmana al Teatre Principal les seves darreres propostes artístiques. Ismael Dueñas oferirà el dijous dia 8 els temes del seu nou disc de jazz, Pianisme Il·lustrat, on es noten les influències del món de la dansa, el teatre i el minimalisme. Mar Serra i el seu grup ocuparan l’escenari del Principal aquest divendres dia 9, amb Opus I, el primer disc de Serra com a líder i com a solista, on fusiona estils com el jazz i el flamenc, amb una sonoritat d’arrels profundament mediterrànies.
Totes dues actuacions seran a les 21 hores i tindran un preu de 10 euros. Cal recordar que si es compra l’entrada per un concert es té el 50 per cent de descompte en el preu de l’altra actuació. En tots dos casos, estaran a la venda els discos respectius amb un preu de 5 euros cadascun.
Lloc: Teatre Principal
Francesc Layret, 41
Barri: Centre
Telèfon: 93 464 14 01

Deixa un comentari