Els municipis del baix maresme estudien el millor sistema per estabilitzar les platges | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/06/2012

Es constitueix un grup de treball per analitzar i estudiar alternatives al recurrent transvasament de sorra a les platges del sud del maresme. Atès que en les condicions actuals aquestes regeneracions son massa efímeres i no resolen el problema de manera definitiva. A més tenen un cost molt alt que avui és difícil d’assumir per les administracions.
En aquest grup de treball encapçalats per la Generalitat de Catalunya hi participen Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar,  el Masnou i Montgat,  a més de la universitat Politècnica de Catalunya  i la  Universitat de Cantàbria que són les encarregades d’aportar les possibles solucions per millorar l’eficàcia de les mesures. Tots ells es van reunir dissabte per primera vegada , sota la presidència  del Director General de Ports i Transports de la Generalitat, Ricard Font.
 
Aquest grup de treball serà coordinat a nivell polític per l’Alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir,  i  es reunirà periòdicament amb l’objectiu d’unir esforços i consensuar una alternativa que corregeixi aquest dèficit  de platges. Analitzarà les prioritats i els costos de les diferents opcions plantejades.

Deixa un comentari