Publicat el 01/07/2021

La víctima és un jove de 18 anys que va haver de ser ingressat a l’hospital de Can Ruti

Els Mossos d’Esquadra investiguen un apunyalament la matinada de dimarts a la plata d’Ocata, al Masnou (Maresme). Segons ha pogut saber l’ACN, els fets van passar després dels darrers actes de Festa Major, quan la víctima, de 18 anys i veí de la localitat, va ser agredit per un nombrós grup d’entre deu i vint persones, segons els testimonis dels fets.
El jove va patir contusions en diverses parts del cos, entre elles el cap, i va rebre una ganivetada a la part superior dreta de l’esquena. Per aquest motiu, va ser traslladat a l’hospital de Can Ruti, on va ingressar per tractar-lo de les ferides. La ganivetada, tot i ser profunda, no va afectar cap òrgan vital. Aquest dimecres la família ha interposat denúncia davant dels Mossos.

Segons han explicat fonts properes a l’ACN, el noi es trobava amb uns amics pels volts de les 2.00 h a la zona de la platja, quan un grup de joves va increpar-los. Després d’un intercanvi de paraules, els van atacar, centrant-se en la víctima, que va quedar acorralada i va rebre diversos cops de puny, puntades de peu i una ganivetada.
Finalment va poder marxar del lloc sagnant, fins arribar a casa seva en companyia d’uns amics, moment en què van avisar els pares del noi. Ja a l’hospital, el van tractar d’urgència i posteriorment va quedar ingressat fins aquets dimecres, quan ha rebut l’alta.

Es desconeix ara per ara la identitat de l’agressor, si bé s’espera que amb les descripcions que han facilitat els testimonis es pugui acotar alguns dels membres del grup atacant, que segons les fonts consultades són habituals a la zona.

ACN El Masnou

Deixa un comentari