Publicat el 03/09/2015

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir ahir a tres persones per la seva presumpta participació en els aldarulls violents registrats el passat 11 d’agost al municipi de Salou. Els tres homes, de nacionalitat senegalesa i veïns de Salou, estan detinguts per un presumpte delicte de desordres públics i atemptat a agents de l’autoritat.
Al primer detingut, de 48 anys, se l’imputen desordres públics i atemptat contra agents de l’autoritat perquè hauria agredit a cops de puny un efectiu policial.
Al segon dels arrestats, de 33 anys, se l’imputen desordres públics, coaccions i atemptat a agents de l’autoritat. Aquesta persona hauria agredit a tres ciutadans que es trobaven a les immediacions de la via del tren recriminant-los la seva actitud i també hauria colpejat als efectius policials.
Al tercer detingut, un home de 41 anys d’origen senegalès i veí de Salou, se l’hi imputa un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat perquè el mateix dia hauria agredit amb una barra de ferro als agents.
Dos dels tres detinguts han passat aquest matí a disposició judicial i el jutge ha decretat llibertat amb càrrecs amb l’obligació de comparèixer cada 15 dies. El tercer arrestat està previst que sigui traslladat a dependències judicials demà.
La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Deixa un comentari