Publicat el 18/08/2015

Agents de Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord van imputar, el diumenge 9 d’agost, un home per furt de vehicle. L’imputat, de 44 anys, té nacionalitat espanyola i és veí de Barcelona.
Els fets van ocórrer el diumenge 9 d’agost pels volts de les dues de la tarda quan una patrulla policial, que estava al peatge de Vilassar de Dalt de l’autopista C-32 en sentit Girona, va detectar una motocicleta que circulava a escassos metres del cotxe del davant abans d’arribar a la barrera de pagament.
Tot seguit, la motocicleta va passar la tanca enganxada al turisme que la precedia sense pagar amb el dispositiu de telepeatge.
Els Mossos d’Esquadra van seguir el vehicle fins a interceptar-lo al punt quilomètric 98 de l’autopista C-32 en sentit Girona.
Els agents van requerir el dispositiu electrònic de pagament al conductor de la motocicleta, però l’home va dir que no el tenia. A continuació, els mossos van demanar informació del vehicle a la Sala Regional de Coordinació que va comunicar a la patrulla que la motocicleta va ser robada l’any 2011 i que estava donada de baixa temporal a la circulació.
Per aquest fet, els Mossos van portar el conductor i la dona que l’acompanyava a la comissaria de Mataró, però només el primer va ser imputat pel furt del vehicle.
Més tard, tots dos van quedar en llibertat.
A les dependències policials, els agents van contactar amb el titular de la motocicleta, el qual va confirmar que li havien robat el vehicle amb les claus i la documentació.

Deixa un comentari