Publicat el 26/03/2015

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del sector de Mataró van imputar, la tarda del diumenge 15 de març, un home de 50 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Premià de Mar (Maresme), com a presumpte autor d’un delicte de trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol i excés de velocitat.


Els fets van tenir lloc el diumenge 15 de març a les 17 hores, quan els Mossos d’Esquadra van captar, mitjançant cinemòmetre mòbil, una motocicleta a una velocitat de 150 km/h a la N-II, quilòmetre 635, terme municipal del Masnou, en un tram de via limitat a 50 Km/h.


Un cop aturat, els agents van sotmetre a la prova de detecció alcohòlica el conductor que va donar un resultat de 0.66 mg/l en aire espirat, una taxa penal.


Per tots aquests fets el conductor va ser denunciat administrativament per superar la velocitat màxima permesa de la via i es van instruir diligències policials per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.


D’altra banda, Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del sector Mollet del Vallès van imputar el passat 15 de març una dona de 19 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veïna de Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental) per conduir sota els efectes de l’alcohol després d’haver tingut un accident en una rotonda emportant-se una senyal de trànsit.


Els fets van tenir lloc el passat dia 15 de març sobre les 7.30 hores quan els Mossos d’Esquadra van rebre avís d’un accident , on un vehicle havia sortit de la via en una rotonda emportant-se una senyal de trànsit a la carretera de Valldoriof BV-5159, quilòmetre 1. Tant la conductora com l’acompanyant van sortir il·leses de la topada.


La conductora, que només feia uns dies que tenia el permís de conduir, va donar positiu penalment en la prova d’alcoholèmia, amb una taxa de 0,79 mg/l d’aire expirat.


Davant d’aquests fets van imputar a la infractora per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota l’efecte de les begudes alcohòliques.


Deixa un comentari