Els Mossos d’Esquadra detenen a Barcelona tres homes per robar en domicilis | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/01/2013

Dos homes, de nacionalitat estoniana, van ser detinguts en el districte de Sant Martí quan portaven a les motxilles els objectes sostrets procedents del robatori realitzat a l’interior d’un domicili.
 
El tercer home, de nacionalitat georgiana, va ser detingut a Sants i és un multireincident buscat per robatoris realitzats a domicilis de Premià de Mar i Cerdanyola.
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’ Esquadra de la comissaria de Sant Martí, van detenir dijous 24 de gener dos homes per robatori amb força al districte de Sant Martí de Barcelona.
 
Els agents de paisà van observar com dos homes feien tasques de vigilància al voltant del portal d’un immoble, carregats tots dos amb motxilles. Poc més tard, van observar com un tercer home va sortir de l’escala carregat amb un altra motxilla, la qual va lliurar als dos homes que restaven fora de l’edifici.
 
Immediatament, els mossos van poder identificar a dos dels homes i a l’escorcoll els hi van trobar estris destinats a forçar portes i finestres, mitjons, una radiografia i diversos objectes procedents dels robatoris perpetrats, com eren un ordinador portàtil, monedes d’euro, un rellotge, sabatilles, penjolls, anells i la documentació personal del titular d’un dels pisos forçats.
 
Les posteriors comprovacions policials realitzades a l’edifici del qual havia sortit un dels detinguts van mostrar diverses portes d’entrada a pisos de l’immoble forçades.
 
Els dos detinguts, són:
 
Sergei T. de 23 anys i nacionalitat estoniana.
Vladimir P. que anava indocumentat, de nacionalitat estoniana.
 
Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.
En un altra actuació, el dia 25 de gener i en el districte de Sants, agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’ Esquadra de la unitat de seguretat ciutadana de la comissaria de Sants-Montjuïc, mentre realitzaven servei de paisà, van identificar i detenir a Vakhtang T. de 29 anys i nacionalitat georgiana, un multireincident sobre el qual hi havia dues ordres de crida i cerca com a presumpte autor de robatoris amb força a domicilis de Premià de Mar i Cerdanyola.
 
Després de prestar declaració davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia, el Jutge en va decretar el seu ingrés a presó.

Deixa un comentari