Publicat el 19/12/2021

La Sala acollirà un any més l’acte de recollida de cartes que faran arribar als reis d’Orient. Caldrà invitació prèvia

Els missatgers reials es desplaçaran a Argentona i s’instal·laran a La Sala del 27 al 30 de desembre, en horari de 17 a 21 hores, per recollir totes les cartes i desitjos que faran arribar a ses majestats els Reis d’Orient. Cada tarda s’oferiran cinc passis, en un format nou que permetrà a les famílies viure aquesta trobada màgica des de les butaques del teatre.

Invitació prèvia
Caldrà invitació prèvia, que es podrà recollir de manera presencial al Casal de Joves, des del dijous 16 al dissabte 18 de desembre, en les següents franges horàries: Dijous i divendres d’11.30 a 14 h i de 16 a 19 h; i dissabte d’11 a 14 hores.
El 18 de desembre, a partir de les 15 hores, també es podrà sol·licitar invitació de manera telemàtica a través del web argentona.cat/reisargentona22.

Cada persona podrà sol·licitar un màxim de sis invitacions. Cada invitació donarà accés únicament a la franja horària seleccionada. Aquest sistema evitarà que es formin grans cues i es recomana acostar-se a La Sala un quart d’hora abans de la franja que s’hagi assignat.

La regidoria de Cultura i Festes torna a insistir un any més que, a causa del gran interès i demanda que genera aquest acte, aquelles persones que disposin d’invitacions i finalment no puguin assistir-hi, ho comuniquin a l’Ajuntament a través del formulari que s’habilitarà per aquest motiu, per tal d’alliberar localitats i permetre que d’altres famílies i infants puguin gaudir de la trobada amb els missatgers.

Redació
Imatge i font: Ajuntament d’Argentona

 

Deixa un comentari