Els més petits del Cau de Pineda plantaran arbres a la zona cremada recentment al Turó de Gràcia | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/05/2012

L´acte es farà el proper cap de setmana amb la col·laboració dels ADF´s de l´Alt Maresme
La branca de Castors i Llúdrigues de l´Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda (nens/es de 6 a 8 anys) han decidit plantar arbres a la zona que es va cremar al Turó de Gràcia, molt aprop de l’ermita, arran d´un petit incendi el 12 de març de 2012.
L´incendi es va originar just acabar l´horari de Cau i els mateixos infants que van veure les flames i les tasques d´extinció del foc, van decidir en aquell moment que hi anirien a plantar arbres. Per això, junt amb els seus caps, el proper cap de setmana aniran a plantar els arbres que els mateixos infants han cuidat, així com plantes remeieres i aromàtiques, que han cedit els Agents de Defensa Forestal (ADF´s de l´Alt Maresme).
També han convidat a l’AEiG Pau Claris de Barcelona a participar del projecte. Més enllà de la importància de plantar arbres en aquesta zona, el més important de l´activitat és potenciar la idea de defensar la natura i el medi més proper que treballem des de la nostra entitat. Aquesta és la veritable importància d´aquest acte que va néixer com a proposta dels propis infants del Cau de Pineda.
www.pinedatecau.cat

Deixa un comentari