Els laterals de l’autopista C31 a Badalona, una obra que acumula un retard de més de 12 anys | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/01/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, considera “un acudit” que el PSC, que ha governat a Badalona durant més de tres dècades i que ha estat al capdavant del Govern de la Generalitat durant 8 anys, culpi ara l’actual Govern municipal pel fet que durant els primers sis mesos de mandat no s’hagin iniciat els laterals de l’autopista C31, una obra que acumula un retard de més de 12 anys.


Xavier Garcia Albiol ha afirmat que “el Partit Socialista ha perdut una bona oportunitat per estar callat, ja que si El Corte Inglés no s’ha instal·lat encara a la Badalona, ara i anys enrere també, no és per culpa del PP, sinó perquè condiciona la seva arribada a Badalona a que els laterals de l’autopista estiguin realitzats per evitar problemes importants de trànsit i mobilitat”.


L’alcalde de Badalona ha afegit que durant aquests sis mesos de mandat del nou Govern municipal ha mantingut tres reunions amb la direcció d’El Corte Inglés i que els seus responsables sempre han indicat que les obres no s’iniciaran fins que la Generalitat no comenci les obres dels laterals de l’autopista. Xavier Garcia Albiol ha recordat que durant la reunió mantinguda amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, el passat mes de novembre, es va acordar que la construcció dels laterals és prioritària per a Badalona. L’alcalde badaloní s’ha mostrat convençut que aquest tema es podrà desencallar durant els propers mesos, tot i la seva dificultat.

Deixa un comentari