Els Juliols són els cursos d´estiu de la Universitat de Barcelona (UB). | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/05/2012

Són cursos de 20 i 30 hores de durada distribuïdes al llarg d´una setmana, en torn de matí o de tarda. Bona part dels cursos es duen a terme a l´Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, encara que també n´hi ha a altres llocs de la ciutat de Barcelona i en altres municipis.
En aquest enllaç podeu trobar el programa dels cursos:
http://www.ub.edu/juliols/ElsJuliols2012.pdf
Enguany els cursos tindran lloc del 2 al 20 de juliol. El programa d´Els Juliols incorpora, també, diversos cursos específics:
•   Els cursos organitzats en el marc de la Universitat d’Estiu de les Dones, una universitat d’estiu organitzada conjuntament entre la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat que té per objectiu oferir una formació alternativa en matèria d’igualtat de gènere. Al web
www.ub.edu/estiudones trobareu informació ampliada sobre aquest programa.
•   Els cursos organitzats en el marc de de la UBISS-University of Barcelona International Summer School, una oferta de cursos internacionals d’estiu de la Universitat de Barcelona, que d’una banda obren la Universitat a un públic internacional i de l’altra, permeten al públic català ampliar les seves competències lingüístiques i interactuar amb professorat i alumnat de la resta de l’estat i de l’estranger. Al web
www.ubiss.ub.edu trobareu informació ampliada sobre aquest programa.
Els Juliols són cursos oberts a tothom, a estudiants universitaris i de secundària, a treballadors i treballadores que busquen formació o a persones que tan sols es proposen ampliar els seus coneixements. Per poder-hi participar, doncs, no es requereix cap requisit especial, més enllà de la curiositat i les ganes d´aprendre i de prendre part en aquesta activitat.

Deixa un comentari