Publicat el 26/11/2021

L’exposició tracta amb una mirada jove els problemes del consum d’alcohol i les seves conseqüències tan en salut com en la societat

El Cau Jove de sant Vicenç de Montalt acull, a partir de dilluns vinent, 29 de novembre, l’exposició itinerant de la Diputació de Barcelona adreçada a adolescents del segon cicle d’ESO, “Dona la volta a l’alcohol”. La mostra té l’objectiu d’informar sobre les conseqüències que genera el consum d’alcohol sobre la salut, així com reforçar el no consum, retardar l’inici en el consum i reduir els riscos associats al consum.
L’exposició també explica els comportaments socials entre els joves en aquesta matèria com la pressió que poden rebre molts d’ells que decideixen no consumir-ne.

Tots els visitants rebran una Guia educativa de l’exposició com un recurs per als professionals que dinamitzen la visita.

Exposició “Dona la volta a l’alcohol”
Data:
Del 29 de novembre al 16 de desembre
Lloc: Cau Jove (avinguda Verge de Montserrat s/n) de Sant Vicenç de Montalt.
Horaris: De dilluns a dijous: de 16 a 20h –  Divendres i dissabtes: de 16.30 a 20.30h

Podeu consultar aquesta i d’altres exposicions organitzades per la Diputació de Barcelona clicant aquí.

L’exposició de la Diputació de Barcelona “Dona la volta a l’alcohol” respon a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 3. Salut i Benestar. “Garantir una vida sana i promoure el benestar per a totes les persones a totes les edats”.

Redacció
Imatge i font: Diputació de Barcelona

Deixa un comentari