Els Jocs Paralímpics de Londres 2012, a 45 milions de cupons | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/08/2012

La ONCE dedica, entre el 29 de agosto y el 9 de setembre, un total de 9 cupons a los Jocs Paralímpics de Londres 2012, coincidint amb el mateix període de duració de la competició, des de la seva inauguració fins a la clausura.


Amb aquesta iniciativa, la ONCE pretend fer extensiu a la societat un reconeixement a l’esforç realitzat pels esportistes paralímpics. Un total de 45 milions de cupons de portaran les imatges dels Jocs Paralímpics de Londres per tota Espanya.


La sèrie començarà a la jornada de inauguració, el dimecres 29 d’agosto, y el cupó estarà dedicat a la cerimònia d’obertura, amb una imatge del esportista abanderat en la última edició d’aquests Jocs. El dia 30 protagonitzarà el cupó la disciplina de goalball específica d’esportistes amb discapacitat visual, amb el que se inicia la llista de disciplines esportives que il•lustraran aquests cupons.


El setembre, el cupó del dissabte 1 estarà dedicat al ciclisme; el diumenge 2, a la natació; el dilluns 3, al judo; el dimarts 4, al tir amb arc; el dimecres 5, a l’esgrima, y el dijous 6, al futbol sala per a cecs.


Com a final de la sèrie de cupons dels Jocs Paralímpics, la imatge del diumenge  9 serà la de la cerimònia de clausura, coincidint amb la data de clausura dels Jocs.


La sèrie de cupons que la ONCE dedicarà als Jocs Paralímpics de Londres correspon als productes de diari y de cap de setmana. El cupó de diari de la ONCE ofereix, por 1,5 euros, 50 premis de 35.000 euros a las cinc xifres. A més tindran premi de 500 euros els números anterior y posterior a  l’agraciat, y premi de 200, 20 y 6 euros a las quatre, tres y dos últimes xifres, respectivament, del cupó premiat, així como reintegres de 1,5 euros a la última y primera xifra.


Pel que fa al Cupó  Cap de Setmana de la ONCE ofereix, por dos euros, un premi de 6.000 euros al mes durant 25 anys a las cinc xifres més la sèrie, que es pot veure augmentat amb un premi addicional al comptat quan surti la “Bola Especial” de color vermell.


Els cupons de la ONCE es comercialitzen mitjançant els 21.000 agents venedors de la ONCE. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venta, el client pot escollir el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de la ONCE (www.juegosonce.com).

Deixa un comentari