Publicat el 14/11/2016

La Torre del Governador ha superat el darrer escull per deixar de ser un edifici abandonat i tornar a tenir vida. L’empresa Alebian XXI ha aconseguit completar la compra de la totalitat de la finca amb la voluntat de desenvolupar un projecte hoteler de qualitat en aquest sector. Aquesta empresa ja havia adquirit al maig del 2015 la part dels jardins i mantenia des de fa més de dos anys una opció de compra, que no s’acabava de materialitzar, sobre la parcel·la en la què es concentren la major part de les edificacions. La intervenció de Juan Peláez, Marquès d’Alella, ha estat clau per poder desencallar aquest tema i aconseguir que tot el conjunt de la finca estigui en mans d’un únic propietari, una condició necessària per garantir el desenvolupament i donar viabilitat a aquest sector

L’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, ha reconegut el gest del Marquès i s’ha mostrat molt satisfet perquè s’hagi pogut desencallar una situació que mantenia aturat el desenvolupament d’un projecte que pugui garantir la conservació i el futur de la Torre del Governador. 

Resolta la qüestió de la propietat de tot l’àmbit, que afecta una superfície de més de 30.000 m2, ara caldrà tramitar el Pla de millora urbana (PMU1) que haurà de ser aprovat pel Ple de l’Ajuntament, en el qual es definiran els paràmetres per tirar endavant el futur complex hoteler i l’ampliació del passeig de Marià Estrada. 

Deixa un comentari