Els guanyadors/es del sorteig de l’estiu i els premis d’aquesta setmana | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/09/2012

Els guanyadors i guanyadores del sorteig d’estiu de la revista La Clau són: Anna Brichs de Barcelona (2 nits per a 2 persones al Gran Hotel Balneari Blancafort), Ferran Garcia de Premià de Mar (sopar romàntic a El racó de Can Feliu), Xavier Coma del Masnou i Jordi Abarca de Mataró (paquets regal del Bosc Vertical) i Carme Ortega de Vilassar de Mar (Bicicleta Kross gentilesa del Corriol).


Gràcies a tots i totes per participar! A partir d’avui iniciem un nou sorteig fins el proper 11 de setembre, els usuaris registrats al web laclaudigital.cat que participin a l´enquesta, entraran al sorteig dels següents regals: 2 premis per a 2 guanyadors: 1 paquet regal Rucs del Corredor i 1 Samarreta per gentilesa del Corriol (Samarreta tècnica de running OTTO SYSTEM amb llum de leds incorporat davant i darrere).


Els noms dels guanyadors sortiran publicats tant a la revista La Clau com al web www.laclaudigital.cat, el dijous 13 de setembre.


Per gaudir d’aquests premis i dels que hi haurà d’ara endavant, només cal entrar al nostre web http://www.laclaudigital.cat/, clicar Registra’t, omplir les dades i participar a l’enquesta de la setmana.


Aprofitem per agrair-vos la vostra participació i els comentaris que ens heu fet. Prenem bona nota de les millores que ens heu proposat i pel que fa a la localització de l’enquesta, la trobareu a la part central/inferior de la pàgina principal del nostre web.

Deixa un comentari