Els guanyadors/es del sorteig de La Clau | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/09/2012

Gràcies a tots i totes el que heu participat. Els guanyadors i guanyadores del sorteig de la revista 1264 de La Clau són: 1 paquet regal Rucs del Corredor: Charo Arias (Vilassar de Dalt) / 1 Samarreta per gentilesa del Corriol (Samarreta tècnica de running OTTO SYSTEM amb llum de leds incorporat davant i darrere): Oscar Gensana (Argentona).


A partir d’avui iniciem un nou sorteig fins el proper 18 de setembre, els usuaris registrats al web laclaudigital.cat que participin a l´enquesta, entraran al sorteig dels següents regals (2 premis per a 2 guanyadors): 2 entrades pel concert de JUAN PERRO el dissabte 6 d’octubre a les 21 h. al Teatre Zorrilla de Badalona i 1 Samarreta per gentilesa del Corriol (Samarreta tècnica de running OTTO SYSTEM amb llum de leds incorporat davant i darrere).


Els noms dels guanyadors sortiran publicats tant a la revista La Clau com al web www.laclaudigital.cat, el dijous 20 de setembre.


Per gaudir d’aquests premis i dels que hi haurà d’ara endavant, només cal entrar al nostre web http://www.laclaudigital.cat/, clicar Registra’t, omplir les dades i participar a l’enquesta de la setmana.


La localització de l’enquesta, la trobareu a la part central/inferior de la pàgina principal del nostre web.

Deixa un comentari