Els guanyadors de la setmana i els premis del mes d’agost | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/08/2012

En el sorteig de la revista La Clau d’aquesta setmana, els guanyadors del paquet de 2 entrades per El Bosc Vertical, han estat Gemma Guerola, de Vilassar de Mar, i  José Emanuel, de  Vilassar de Dalt. Per al paquet dels Rucs del Corredor, la guanyadora ha estat Sílvia Belío de Premià de Dalt.
Durant el mes d´agost i fins al proper dia 4 de setembre, els usuaris registrats al web laclaudigital.cat que participin a l´enquesta, entraran al sorteig dels següents regals: 1 paquet Somni termal de 2 nits per a dues persones a l’spa termal Gran Hotel Balneari Blancafort, de la Garriga; una bicicleta Kross de passeig estil holandès, de Bicicletes Corriol; un sopar romàntic per a 2 persones al Racó de Can Feliu, a Vilassar de Dalt, i 2 paquets regal per al parc d’aventures El Bosc Vertical, a Dosrius.


Els noms dels guanyadors sortiran publicats tant a la revista La Clau com al web www.laclaudigital.cat, el dijous 6 de setembre.


Per gaudir d’aquests premis i dels que hi haurà d’ara endavant, només cal entrar al nostre web http://www.laclaudigital.cat/, clicar Registra’t, omplir les dades i participar a l’enquesta de la setmana.


Participa-hi, sort i… bon estiu!

Deixa un comentari