Publicat el 10/06/2022

La reunió de la Junta de Portaveus adopta aquesta decisió d’ubicar la platja per a gossos per evitar una nova consulta que impossibilitaria poder complir aquest estiu la voluntat popular

 

 

 

Els grups municipals per unanimitat han decidit que la platja de gossos s’instal·li al tram de platja situat entre els carrers Sant Isidre i Escoles Pies i entri en funcionament aquest mateix estiu. La reunió de la Junta de Portaveus d’aquest dijous ha analitzat les possibles ubicacions i ha arribat a la conclusió que la millor ubicació és aquesta. Abans, el 28 d’abril, el Ple Extraordinari de l’Ajuntament ja va modificar l’ordenança municipal que prohibia tenir mascotes a la platja.

L’Ajuntament haurà de sol·licitar el permís al departament de costes de la Generalitat de Catalunya i haurà d’habilitar la zona amb un tancat i els serveis adients.
El govern municipal va reconsiderar la seva idea inicial de fer una consulta popular per decidir la ubicació. L’alcalde Marc Buch va dir que si es feia seria pràcticament impossible que la platja estigues a punt aquest estiu. El govern entenia que després que el sí guanyés a la consulta fer una segon consulta hauria suposat demorar la voluntat popular.

Recordem que la votació per decidir si es volia o no una platja per a gossos es va fer el 3 d’abril. Estaven cridades a votar 15.917 persones, en van votar 1.313. El resultat va ser, 793 vots a favor de la platja per a gossos i 507 en contra.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari